DİYARBAKIR / HAZRO - Atatürk Ortaokulu

Atatürk Ortaokulu

Hürriyet Mah. Şehitlik Cad. ATATÜRK ORTAOKULU No 33 / HAZRO / DİYARBAKIR
Vizyon
Uluslararası standartlarda,bilimsel düşünen, demokratik ortamlar sağlayan akademik ve sosyal yönden en iyi şekilde yetiştirdiği “meşale”lerle sadece Diyarbakır´ımızın değil ülkemizin; hatta dünyanın geleceğini aydınlatabilecek, topluma model olabilecek, tüm dünyada ve ülkemizde örnek alınan bir eğitim kurumu olmaktır. Topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, ve yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Çağın getirdiği gelişim ve değişimlere ayak uydurabilen, ana dilinin yanı sıra en az bir yabancı dili etkin olarak kullanabilen, spora ve sanata ilgili, kültürler arası kavrayışa sahip, araştıran, üreten, hem sosyal hem akademik yönden nitelikli öğrenciler yetiştirerek onları yüksek öğrenime hazır hale getirmektir.
Başarılar
Sayısız sportif başarı ve akademik anlamında da lgs ve burslulukta önemli sonuçlar alan öğrenci yetistirme .
Öğretim Şekli :Tam Gün
Ders Başlama : 08.15 Ders Bitiş : 14.50
KALORİFER
Öğretmenlerimiz kendi imkanları ile ulaşımlarını sağlamaktadırlar.
Okulumuzun öğretmen servisi bulunmamaktadır.
Hazro MERKEZ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz il merkezine 72 km uzaklıktadır. İlçe merkezindedir. Hazro,Diyarbakır arası mesafe : 72 kilometre. Diyarbakır - Hazro arası süre : 55 dakika.
Diğer Hususlar
OKULUMUZ TAŞIMALI EĞİTİM VERMEKTEDİR. TÜM SINIFLARDA FATİH PROJESİ KAPSAMINDA TAKILAN AKILLI ETKİLEŞİMLİ TAHTA BULUNMAKTADIR.